З великої і теплої Одеси, а точніше з області, прийшли доволі тривожні новини. Тривожні вони для тих, хто тільки збирається їхати відпочивати до цих місць. З'явилася інформація, що на одному з курортів відпочиваючі страждають від навали комах. У соціальних мережах пишуть, що на Кароліно-Бугазі немає порятунку від сонечок.

Про це стало відомо завдяки повідомленню спільноти "Одеса як вона є" в мережі Facebook.

Публікація спільноти "Одеса як вона є", скріншот: Facebook
Публікація спільноти "Одеса як вона є", скріншот: Facebook

"На Кароліно-Бугазі навала сонечок. Боротися з ними неможливо, а кусаються вони дуже відчутно. Якщо плануєте відпочинок - плануйте десь в іншому місці", - повідомляють автори публікації.

Автори також додали фотографію, на якій видно, що сонечка буквально окупували місцеві пляжі і їх дійсно дуже багато. У коментарях пишуть, що аналогічна ситуація спостерігається на Чорноморці в Одесі, а також в районі Рибпорту.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Коментарі до публікації, скріншот: Facebook
Коментарі до публікації, скріншот: Facebook

Також варто нагадати нашим читачам, що українці масово вирушили в Одесу на святкові вихідні, влаштувавши кілометрові пробки на в'їзді в місто. Через величезну кількість бажаючих відпочити біля Чорного моря, пробки під Одесою розтягнулися на кілометри.

Раніше повідомляли, українець отримав пекельний сервіс в "комфортабельному" автобусі Харків-Одеса: "Іржавий та ще й зламався".

Як повідомляв Знай.uа, в Одесі з'явився "вхід" в інший світ, туристам не сподобається: "Телепорт в пекло".

Знай.uа писав, українці масово рвонули в Одесу, пробка розтягнулася на кілометри: "Їдуть у водоростях купатися".