Відомий український співак і актор Сергій Бабкін часто ділиться з численними фанатами новими фото з особистого і творчого життя в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставив яскравий кадр з поїздки в Бодрум, Туреччина, де Сергій відпочивав разом з дружиною Сніжаною та їхніми дітьми: Артуром, Веселиною і Єлисеєм.

Так, артист показав кумедний знімок, де не просто насолоджувався сапбордингом серед блакитної води, але і спробував стати на голову, не приховуючи посмішки. Шоумен вирішив дати кілька порад шанувальникам, рекомендуючи якомога частіше виходити із зони комфорту, робити те, чого боїться розум.

Варто відзначити, що на канікулах в Бодрумі Бабкіни дали відверте інтерв'ю Катерині Осадчій і шоу "Світське життя", розповівши про зради Сергія зі 100 коханками, які відбувалися ще 10 років тому.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Робіть те, чого раніше не робили!Робіть те, чого боїться ваш розум!
Так розширюється енергія! А Розширення енергії дає особисту трансформацію!

По 1 дії на день! Спробуйте виходити із зони комфорту!

Наприклад, ви завжди йдете на роботу, а сьогодні візьміть і пройдіть підстрибом якусь відстань. І плювати, що скажуть сторонні!

Здивуйте себе і світ вас здивує у відповідь!🙌🏻"