Українцям продовжують розповідати про героїв, які служать на Донбасі заради вашого з нами спокою. Вони кидають цивільне життя і беруть в руки автомат, щоб врятувати країну від окупанта.

Про це стало відомо завдяки новій публікації на сторінці ООС у соціальній мережі Facebook, де розповіли про одного з таких чоловіків.

Його звуть Богдан, а позивний у нього "музикант". Воїн гірничо-штурмової бригади Богдан за професією музикант, звідси і придумали, як його можна називати.

Грати він вміє на гітарі, фортепіано, контрабасі, ударній установці, на духовних, і більш того, володіє відмінним покалом.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут У кого в Україні збільшаться пенсії з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Зовсім скоро йому виповниться 22 роки, і з них, 14 років життя він присвятив музичній освіті. Після закінчення університету думав піти вчитися на магістратуру, проте в останній момент передумав, і вирішив пов'язати своє життя з військовою справою.

"З дитинства крім музичних інструментів мене цікавила зброя, тому хотілося поєднати ці два захоплення. Серед моїх рідних і друзів немає військових, і я не мав жодного уявлення про армію, як тут все влаштовано. Пішов у військкомат, сказав, що я-музикант, хочу служити в армії, в оркестрі. Мені відразу дали ставлення, особиста справа. Сказали:»Все, Їдь в свою частину". Ось тільки щодо написали "стрілець-помічник гранатометника". Але я не шкодую, що так сталося" - розповідає хлопець.

Військовий Богдан, фото: Facebook
Військовий Богдан, фото: Facebook

У навчальному центрі навчився безлічі корисних речей, однак, більшість знань отримав вже на передовій від своїх побратимів.

Музику кидати він не збирається, і під час відпустки планує взяти участь у кількох музичних конкурсах, один з яких його ключова мрія - "Голос країни".

Нагадаємо, мужнім воїнам ЗСУ вдалося вийти сухими з води під час обстрілів на Донбасі: окупанти накрили мінометами. Ранкове зведення щодо ситуації в районі проведення ООС

Як повідомляв портал "Знай.ua", батько двох малюків ледь не загинув під вогнем окупантів-врятувала Віра: "до перемоги!". Український воїн Іван на позивний "Бакс" розповів про жорстокі бої

Також "Знай.ua" писав, простий священик під кулями лікує понівечені війною душі солдатів