Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і вчилася в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила пікантний кадр, позуючи на пляжі в Одесі, трепетно привітавши збірну України з футболу в перемозі над Швецією в 1/8 фіналу "Євро-2020" з рахунком 2:1.

Так, артистка приміряла міні-бікіні чорного кольору, насолоджуючись пісочком і синьою водою в білосніжних сонцезахисних окулярах.

Зірка продемонструвала струнку фігуру і пишні груди, засвітивши кілька татуювань на руках. При цьому виконавиця зізналася, що літній "пляжний" вихідний у неї всього один, далі Аліна приступає до роботи.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Поки у мене один такий пляжний вихідний, хочу написати про те, яке це задоволення було вчора вболівати за нашу команду і тепер вже по-справжньому пишатися ☺

Бажаю нам і далі удачі і професіоналізму 🙌 🏽 🙌 🏽 🙌 🏽 було круто 🤗"

Фолловери засипали Аліну компліментами :" який купальник 🥰", " неймовірна🔥 🔥 🔥", " дуже красива) шалено жіночна ❤ ️ і просто🔥🔥🔥☺️🌹🌹🌹", "Ось ти це круто а футбол😂 😂 😂 😂то так", "Аліна🔥 🔥 🙌 🙌 🙌".