Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram, де радує шанувальників фото і відео з творчого та особистого життя.

Нещодавно знаменитість креативно прорекламував метапошуковик, виставивши тепле відео.

Так, артист зізнався, що ненадовго залишив дружину Примадонну і їхніх дітей, близнюків Гаррі Лізу, а також замок в селі Грязь, щоб відправитися в Європу, де Максим виступав на приватному заході.

Шоумен не втрачав часу даремно і скористався можливістю відвідати музей, а також примкнути до вуличних музикантів і покататися на човні. При цьому Галкін зазначив, що побував відразу в трьох країнах на узбережжі Адріатики.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

"Дорогі підписники, на кілька днів опинився в Європі, вмикайте звук, в цьому короткому відео атмосфера поїздки ♪

забіг в кілька музеїв, скупався і прилучився до вуличних музикантів 🕺 🏻 😄 "

Фолловери не пройшли повз: "Максим, ви випромінюєте позитив!!! Ваші ролики цікаво дивитися!!! ❤ ️ ", "Коли розумієш, що музей скромніше власного будинку😁", " питань немає))), як і грошей на подорожі, але приємно завжди дивитися на Вашу сім'ю. Дітки у вас викликають тільки захоплення. Здоров'я всім", " Макс🙌, просто красень🔥".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через Кіркорова, в якому постраждав Галкін.