У мережі з'явилися відеозаписи потопу у Львівському Макдональдсі. Відео з'явилося в телеграм-порталі чорний список.

Цього року літо виявилося спекотним, але дощовим. Синоптики кажуть, що все через лінії збіжності.

Уздовж таких ліній часто збираються купчасто-дощові хмари і саме в таких місцях ллють дощі з різними супутніми явищами, такі як шквали, град і навіть смерчі.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Від дощів в Україні страждають не тільки звичайні люди, а й різні заклади. Зокрема, з'явилося відео зі Львова, коли місцевий Макдональдс, розташований за адресою Свободи, 35, був затоплений.

Дощ, скріншот: YouTube
Дощ, скріншот: YouTube

На відеозаписі видно, як персонал намагається вичерпати воду з приміщення. Вона дійшла майже до щиколоток. При цьому ресторан фастфудів не закрився і на фото можна бачити клієнтів. Ймовірно, хтось із них просто намагався сховатися від величезної зливи на вулиці.

"Бургери і нагетси з видом на море", - іронічно зауважує автор поста.

Передплатники телеграм-каналу відзначають, що дана ситуація відбувалася у Львові в п'ятницю 25 червня. І при цьому викладати даний пост в групі, в якій зазвичай скаржаться неякісне обслуговування. Адже працівники та власники закладу не винні у такій негоді.

[quote author=""]Це в п'ятницю було. У Львові просто дурдом творився. За одну годину урагану знесло понад 200 дерев, частина міста залишилася без світла, бо дерева впали і на електричні дроти. Чи не логічний пост в такій ситуації, тому що постраждали всі і те, що працівники маку хоч якось рятували ситуацію це ок"; " а в чому негатив? Потрібно було дощ знімати, - повідомляють вони.

Нагадаємо, спека в Україні змушує людей кидатися у воду просто в одязі: "божеволіють". Україну накрила неймовірна спека

Як повідомляв портал "Знай.ua", скасування трудових книжок: у ПФУ пояснили, як вийти на пенсію з пізнішого віку. Як нараховуватимуть пенсію

Також " Знай.ІА " писав, що потрібно пам'ятати водіям під час літньої спеки-небезпечний фактор як для людини, так і автомобіля. Правила для водіїв в літню спеку