Відома українська телеведуча Леся Нікітюк, яка вирізняється особливим гумором та харизмою, заінтригувала свою публіку у соцмережі новим відео.

На своїй сторінці в соцмережі Інстаграм, де на неї підписано понад 3,7 мільйона читачів, Леся Нікітюк виклала сторіс, в якому повідомляє очікувану дату пологів. Щоправда, не свою. Однак ця дата збігається з днем народження телеведучої.

У кадрі поряд з Нікітюк з'явилася українська співачка та учасниця проєкту "Холостяк 5" Лія Лі, яка саме чекає на появу дитини.

Фото: instagram.com/lesia_nikituk
Фото: instagram.com/lesia_nikituk

Фото: instagram.com/lesia_nikituk
Фото: instagram.com/lesia_nikituk

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Леся Нікітюк не упустила нагоди розпитати вагітну Лію Лі про пологи, а зокрема про страх перед ними. Та зізналася, що все-таки боїться. Телеведуча вирішила поцікавитися цим питанням й у своїх підписників і поставила їм питання: "Страшно народжувати?"

Раніше Леся Нікітюк поскаржилася на те, що люди звертають увагу на її зміни. Проте, як зауважила телеведуча, людям властиво змінюватися і "бажано на краще".

"Люди кажуть що я вже не та…. -От колись була Леся, а зараз зробила з себе чорті шо!!! Ви теж так вважаєте??? Мені здається людям властиво змінюватись і бажано на краще)", - написала вона. Леся Нікітюк

Нагадаємо, Леся Нікітюк у білій сукні показала, хто носить за нею важкі речі: "Немов королева". Леся Нікітюк виставила кумедне селфі з "магічного" дзеркала

Як повідомляв портал "Знай.ua", Лесю Нікітюк наздогнали прозорі кулі з неба: ледве втекла. Леся Нікітюк опинилася в пастці лютої стихії

Також "Знай.ua" писав, щаслива Леся Нікітюк сховала чоловіка під весільною сукнею: "Вгадайте, як звуть". Леся Нікітюк поділилася яскравим відео зі зйомок шоу "Хто зверху"