Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

1 липня знаменитість презентувала кліп на свій хіт "Красиво", яким інтригувала довгий час. Так, дії ролика розгортаються в ліфті, де артистка влаштувала справжній запальний стриптиз, танцюючи на стінах і навіть стелі.

Зірка приміряла сірий брючний костюм і білосніжну сорочку-оверсайз, під якими ховався чорний напівпрозорий боді з глибоким декольте, а ще однією "фішкою" образу стало взуття Тіни - ролики на підборах. Виконавиця підкорювала вигинами і спокусливими рухами, а також стрункою фігурою.

Тіна Кароль, instagram.com/tina_karol/
Тіна Кароль, instagram.com/tina_karol/

При цьому в кліпі також знялися популярні українські TikTok-блогери, які в одному з епізодів були вражені, коли побачили Кароль на стелі ліфта.

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

"Красива прем'єра кліпу на пісню "Красиво" вже на YouTube ⚡️

Цей віртуозний і складний перформанс зняв режисер Indy Hait.

Рух ліфта символізує підйом наших почуттів, коли ми сліпо закохуємося.

Пісня "Красиво" - це ода сміливої дівчини, яка любить тільки тому, що такий її вибір!"