Їх пару вважають однією з найміцніших в українському шоу-бізнесі, а разом вони вже близько десяти років. Йдеться про Наду Дорофєєвої і Володимира Дантеса.

Почалася їх історія кохання ще в 2011 році, і разом домагалися всього. Познайомилася пара в поїзді, коли їхали на спільний концерт. У співачки були проблеми зі шкірою, через що вона страшенно переживала, і була впевнена, що Вова не зверне на неї уваги.

Там були ще й інші артисти, вони всі разом базікали і сміялися, після чого Надя захотіла піти спати, і пішла в своє купе, як раптом у вагон зайшов чоловік, і сказав, що одружується з нею.

"Якось ми з подружкою стали жартома підбирати мені нареченого з шоубізу. Зупинилися на Вові. Мені імпонувало, що він красивий, нахабний і загадковий" - розповідає дівчина.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Тоді у Наді були стосунки з хлопцем, і вони жили разом, однак, всі думки вже були про Дантеса, і вони почали листуватися.

Повернувшись до столиці вона розлучилася з хлопцем, і в той же вечір вперше поцілувалася з артистом, при цьому, сталося це на публіці. Ще через тиждень вони жили разом.

Пропозицію руки і серця Вова робив Наді тричі. Вони були з друзями на шашликах за містом, і Вова надів їй кільце на палець, яке зробив з дроту від шампанського.

Потім в січні 2013 року під час романтичної вечері в заміському комплексі вони знову вирішили одружитися, але знову не вийшло. Всі заощадження вони витратили на покупку автомобіля.

У березні 2015 року, на День народження мами Наді, в прямому ефірі радіо Вова зробив пропозицію співачці, і за цим спостерігала вся країна.

8 липня 2015 року відбулося їхнє весілля, і закохані влаштували торжество в "лавандовому" стилі.

Наречену до вівтаря повів продюсер Потап, так як рідний батько не зміг приїхати на свято. Через кілька років після весілля він помер, що трохи зламало дівчину.

Зараз пару вважають однією з найміцніших в українському шоу-бізнесі, і за їхнім життям стежать мільйони людей. Крім того, пара також є неймовірно успішною.

Надя почала сольну кар'єру, випустила перший альбом, який розриває чарти. Вова також вирішив відновити музичну кар'єру, і випустив вже перший альбом, який також має успіх.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато бажаючих.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала мудру пораду шанувальникам.