Популярна українська співачка болівійського походження, ведуча шоу "Орел і решка" Мішель Андраде, яку продюсує Потап, вже давно полюбилася українцям за красиві пісні і екзотичний образ.

Нещодавно знаменитість стала ведучою тревел-шоу "Орел і Решка. Земляни", а партнером артистки в свіжому сезоні став блогер Кирило Макашов. Так, зірка виставила знімки з однієї з захоплюючих країн, які встигла відвідати Мішель, зроблені з доволі пікантного ракурсу.

Виконавиця приміряла міні-сукню рожевого кольору з квітковим принтом і розпустила довге волосся, поки позаду красуні виднілося блакитне море.

Андраде зізналася, що разом з "Орел і Решка" вже побувала в 11 країнах, а в "особистому багажі" співачки їх вже 20. При цьому Мішель зазначила, що в кожній новій країні купує красивий магнітик і не може втриматися.

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"На даний момент разом з @orelireshka_official ми об'їхали 11 країн!

А в моєму особистому багажі їх вже 20!!!

Веду рахунок, цікаво, що буде в кінці року😁

А ще купую собі різні магнітики☺️

Просто не виходить стримуватися, коли бачу черговий красивий!"