Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила яскравий знімок зі свіжої фотосесії, ставши героїнею обкладинки видання "Теленеделя" і давши відверте інтерв'ю.

Так, артистка приміряла яскравий літній образ, позуючи в кораловій сукні з глибоким декольте, доповнивши вбрання масивними аксесуарами у вигляді золотих сережок, а також ніжним макіяжем.

Виконавиця посміхалася на камеру, а також запропонувала шанувальникам пограти: 5 щасливчиків отримають журнали з автографами Наталії, відповівши, як називається шоу, в якому та очолила зіркову сотню.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Як називається шоу, в якому я очолила зіркову сотню? ⭐️

Пишіть правильну відповідь в коментарях і вигравайте журнал з іменним автографом!
Вже через тиждень 5 щасливчиків отримають свій ексклюзивний екземпляр! 💥

Як відбувається підготовка до шоу? Чи буду я продюсувати нових артистів і кому присвячена пісня "До дна"?..."

Фолловери не пройшли повз: "Реально круте фарбування! Цей колір Ваш! Ви нереальна! ❤ ️ ", "Красуня така🔥🔥🔥🔥🔥❤️❤️❤️", "Наташенька, зменшуйте фотошоп", " Тут дуже схожі на О.Цибульську. Цікаво: один стиліст / візажист, один фотограф / коректор?", "Гарний образ.Нарешті зафарбований білий колір.І оранж.злагіднів🔥".

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".