Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила зворушливе відео з чергових зйомок, подорожуючи на поїзді разом з юними блогерами і студентами, а також шоуменом Тимуром Родрігезом.

Так, хлопці приготували для артистки сюрприз, виконавши їх з чоловіком Владом Топаловим хіт Часовые пояса" під гітару. Сама ж зірка позувала в білосніжній сукні, солом'яному капелюсі і з масивним намистом на шиї, радіючи почутому і взявшись підспівувати.

Регіна зізналася, що пісня відразу навіює їй спогади про коханого, з яким вона разом навіть на відстані.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Коханий, @vladtopalovofficial, Наша пісня 🎶❤️❤️❤️

Коли чую з різних куточків світу знайомі нотки, відразу думаю про дім, про те, що навіть на відстані тисяч кілометрів ми разом)

Люблю 😍

P. S.: Спасибі неймовірним студентам #волгу за такий крутий експромт у вагоні 🚂"

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "така класна така весела😍мені подобаються такі позитивні люди!", "Що за мода весь час язик висовувати?!", "Чому постійно кривляння на камеру? Можна ж по іншому реагувати на камеру", "це чудово", "Пісня - вогонь😂 🔥 🔥 🔥 👏 👏 👏".

Раніше "Знай.ua" розповідав про те, що Регіна Тодоренко звузила очі за допомогою пальців і ледь не оскандалилася