Відомий український синоптик Наталка Діденко розповіла, якою буде погода наприкінці робочого тижня. Чого очікувати від бажаної п'ятниці.

Про це вона написала пост на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, детально розповівши про кожну частину країни.

У п'ятницю, 2 липня, в більшості областей України пройдуть короткочасні дощі і грози, а десь пройдуть сильні зливи з вітром. Загалом, "Липень дебютує зливами".

Наталка Діденко розуміє, що подібні прогнози вона пише день у день, однак, до них потрібно прислухатися, щоб бути в курсі обстановки на вулиці.

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

"Град і шквали-це вам не вовки)) поб'є овочі, новеньку (тьху тьху тьху) машину, впаде гілка величезна - ніякими вовками не виправдатися, що не чули і не прислухалися" - повідомляє фахівець.

Найнижче температура повітря в цей день буде на території західних регіонів - +22+27 градусів, а ось Сходу пощастить більше - +27+32 градуса. В середньому виходить, що температура повітря по Україні складе 25-30 градусів тепла, що досить непогано.

Погода в Україні 2 липня, фото: Facebook
Погода в Україні 2 липня, фото: Facebook

На півдні і в центрі буде багато сонця вдень, що теж не може не радувати місцевих жителів.

У Києві в п'ятницю очікуються традиційні пробки, які лише посиляться з приходом дощів і грози. Протягом дня температура повітря складе + 28 градусів.

Київ, фото: Знай.ua
Київ, фото: Знай.ua

Найближчими днями в Україні залишаться дощі з грозами, так що розслаблятися рано. Однак, термометри будуть показувати досить теплу, часом жарку температуру.

Нагадаємо, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Як повідомляв портал Знай.ua, Україну чекає аномальне літо: синоптик дав детальний прогноз.

Також портал Знай.uа писав, що синоптики готують українців до аномальної літньої спеки :+ 40 градусів і бурі.