Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала численних шанувальників новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила несподіваний знімок, позуючи разом з головним героєм шоу "Холостяк 11" Михайлом Заливако на зйомках проекту "Хто зверху", який Леся незмінно веде з Сергієм Притулою.

Так, артистка приміряла розкішну вечірню сукню бірюзового кольору з високим розрізом до стегна, а сам Михайло нібито робив зірці пропозицію руки і серця. Нікітюк, не довго думаючи, з радістю погодилася, тримаючи листочок в руках.

Варто відзначити, що Заливако знайшов своє щастя на "Холостяку 11" з Анною Богдан, разом пара будує стосунки і після шоу.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Коротко про сьогоднішній день.

Боже як несподівано😁

P. S. Міша @kanyeeebear ти Зверху😌"

Фолловери почали коментувати: "ООО як би це була правда то була б дуже крута пара дуже гарна пара, а так те що маємо то маємо🙄", " 😂 😂 😂 вітаю ❤ ️ коли весілля?😂 ", "Шкода що це прикол) було б круто) і чисто візуально і за статусом вони один одному підходять)хто згоден поставте лайк)))", "Леся Якщо це не черговий жарт, то вітаю❤❤️", "оце так ноги...😍".