В Україні склали рейтинг найвпливовіших жінок України, і на першому місці опинилася зовсім не Українка. Кому вдалося потрапити в рейтинг.

Даний рейтинг був складений виданням "Фокус", і до нього увійшли дипломати, політики, вчені, спортсменки, артистки, а також блогери.

Складали його всією колегією видання, і в рахунок бралися думки експертів в різних областях. Враховували, як вплинуло те чи інше рішення і дію на країну в цілому.

Поговорити хочемо про артистів, яким все ж вдалося потрапити в даний рейтинг, і почнемо з кінця. На 97-місці опинилася Юлія Саніна - солістка гурту The Hardkiss, якому не так давно виповнилося 10 років. Музиканти продовжують завойовувати любов фанатів, випускаючи нову музику українською мовою.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Далі йде Надя Дорофєєва - 85 місце. Цього року у співачки стався повний перезапуск. Вона остаточно покінчила з діяльністю в гуртi "Время и стекло", почала сольну кар'єру, випустила перший альбом і відправилася в тур по Україні. До слова, Надя навіть встигла посидіти в тренерському кріслі вокального шоу, де її конкурсант став переможцем.

На 65 місці опинилася Тіна Кароль. Кількість шанувальників у співачки зростає з кожним роком, і створюється враження, що саме у неї найбільша фан-база в країні. Вона також була тренером вокального шоу, і цей сезон став для неї останнім.

Цього року вона встигла випустити безліч пісень, які вже стали хітами, а на початку липня вона виступить на найбільшому фестивалі в Східній Європі, де вона стала хедлайнером.

Alyona Alyona забралася на 44 місце, що досить вражаючий результат. Вона отримала широку популярність всього кілька років тому, і весь цей час тримає планку. Реперша має кілька альбомів, а також колаборацій з такими артистами як Святослав Вакарчук і Діма Монатік.

Жінка не збирається зупинятися на досягнутому, і продовжить радувати шанувальників своєю музикою.

А ось Катерині Павленко з гурту Go_a вдалося стати першою серед артисток, і увійти в топ-10 загального рейтингу. Ще на початку 2020 про неї та її колектив мало хто знав, проте потім трапилася перемога в Національному відборі на Євробачення.

Через пандемію конкурс в Роттердамі був скасований, і перенісся на рік. За цей час колектив написав нову композицію, яка без сумнівів підкорила Європу, і побила не тільки всі українські чарти, а й міжнародні.

В результаті гурт посів 5 місце, і друге за голосуванням глядачів, обійшовши практично всіх фаворитів конкурсу.

Нагадаємо, господиня Тіна Кароль "осоромилася" на кухні, забалакалася і приготувала туфлю