Дружина відомого українського музиканта Віктора Павлика Катерина має величезну аудиторію шанувальників з якими активно ділиться цікавими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать близько 60 тисяч осіб.

Зовсім недавно жінка народила Виконавцю сина Михайла відразу ж після свого Дня народження. Малюк з'явився на світ 15 червня 2021 року. А зараз Репяхова продовжує свою блогерську діяльність, тому на її акаунті з'явилися нові Stories.

Катерина Репяхова, фото: Instagram
Катерина Репяхова, фото: Instagram

Вона відобразила себе, без свого малюка на руках, і без Віктора Павлика поруч. Катерина знаходиться у величезній кімнаті з безліччю дзеркал. Жінка постала з величезними бровами, демонструючи лише проміжний етап. Лише згодом українці могли побачити, що ж сталося з бровами дружини музиканта після даної процедури.

"В процесі", - каже Катерина Репяхова.

Катерина Репяхова, скріншот: Instagram Stories
Катерина Репяхова, скріншот: Instagram Stories

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики
Показати ще

"Регіночка подарувала мені квіточки, на честь народження Мишко. Спасибі велике тобі...", - зізнається Дружина Віктора Павлика вже наступного тижня.

Потім вона опинилася в одному із закладів і показала, як відбувається годування дитини привселюдно. На ній знаходиться накидка, під якою і ховається Михайло, поки вживає її молоко.

Катерина Репяхова, скріншот: Instagram Stories
Катерина Репяхова, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Репяхова розкрила секрет сімейного щастя з Віктором Павликом: різниця в 30 років не перешкода

Як повідомляв "Знай.ua", Дружина Віктора Павлика Репяхова погодувала дитину грудьми в кафе: "Вихід із зони комфорту"

Знай.ua писав, дружина Павлика порадила молодим матусям, як подорожувати з малюком: "Чудовий кокон"