Віктор Павлік - відомий український співак, який не надто часто ділиться зі своїми шанувальниками будь-якими публікаціями, будь то фотографії або відео, в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать близько 80 тисяч осіб.

Ще наприкінці травня, 31 числа, чоловік ділився довгоочікуваною звісточкою про його вагітну дружину Катерину Репяхову, яка ось-ось повинна народити йому сина. Як 15 червня 2021 року, Михайло з'явився на світ, і жінка змогла повернутися до життя без величезного живота.

Віктор Павлік, фото: Instagram
Віктор Павлік, фото: Instagram

Віктор Павлік зараз, 1 липня, опублікував відео з безліччю усіма відомих хештегів, які запустив особисто президент України Володимир Зеленський. Зробив глава держави це ще перед матчем української збірної проти Швеції, коли нашій команді потрібна була підтримка у важливому, історичному матчі.
Відомо, що згодом, у вівторок Україна обіграла Швецію з рахунком 2:1, забивши вирішальний гол на останніх хвилинах другого овер-тайму. Заповітний м'яч у ворота противника доставив Артем Довбик. У цьому матчі відбувалося все, включаючи отримання червоної картки з боку шведського футболіста, який прямою ногою влетів у коліно Артема Бесєдіна.

Збірна України, фото: football24.ua
Збірна України, фото: football24.ua

"На знімках МРТ у нього є часткове пошкодження задньої хрестоподібної зв'язки, часткове пошкодження внутрішньої і зовнішньої бічної зв'язок, а також перелом виростків стегнової кістки без зміщення", - говорить головний лікар Київського Динамо Андрій Шморгун.

А Віктор Павлік нагадав українцям про те, що колись, у складі футбольної команди зірок вони обіграли Англію з розгромним рахунком.
"Круто. Підтримуємо наших "козаків". Футбол об'єднує як і пісня", - пише один з коментаторів.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, Україна - Швеція 2:1: Потап, Дзідзьо, Ткач, Сумська, Вакарчук, Осадча не стримали радості

Як повідомляв "Знай.ua", українець з росіянином "побраталися" на Євро-2020: футбол понад усе

Знай.ua писав, Зеленський, Вацко і Беленюк зворушливо привітали збірну України після перемоги над Швецією: "Вболівали за вас всією душею"