Відомий український виконавець і зять народної артистки Ніни Матвієнко Арсен Мірзоян часто радує багатотисячну армію шанувальників яскравими публікаціями в своєму Instagram.

Нещодавно 43-річний артист розмістив на своїй сторінці кумедні Іnsta Stories, на яких він демонструє стрибок у воду "щукою" зі скель. Він не вперше ділиться новинами і враженнями про свої захоплення і активне проведення часу з користувачами соцмережі.

"Недохід", "Напірнався", - коментує Арсен.

скріншот з відео Insta stories

Популярні новини зараз
Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

скріншот з відео Insta stories

Раніше ми писали про те, що Тоня Матвієнко віддала маленьку доньку чужому чоловікові, поки Мірзояна немає поруч. Близький друг її родини, рятує Ніну - маленьку спільну доньку Тоні та Арсена Мірзояна від дощу, який їх застав зненацька в українському місті Яремче.

Нагадаємо, Арсен Мірзоян перетворився на "спартанця" на очах у Тоні Матвієнка: бруд, перешкоди і метані списа. Арсен Мірзоян опублікував добірки зі знімками зі спортивного забігу з перешкодами "Spartan Race Ukraine".

Як повідомляв Знай.uа, Арсен Мірзоян в одних трусах побіг шукати щастя: "Не знає зупинки...". Співак знайшов умиротворення серед буйних водойм Карпатського водоспаду

Також портал Знай.uа писав, що Тоня Матвієнко показала постільні кадри з Арсеном Мірзояном: чесно і без прикрас. Тоня Матвієнко показала все, як є.