Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і вчилася в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість вирушила в сонячну Одесу, де у неї видався лише один вихідний, який Аліна вирішила провести, ніжачись на піщаному пляжі в один з спекотних літніх днів.

Так, артистка влаштувала спокусливу фотосесію на тлі синього моря і невеликих хвиль, примірявши міні-бікіні чорного кольору. Зірка розпустила довге світле волосся і приймала різні пікантні пози, не упустивши можливості продемонструвати тонку талію і пишні груди, а також бронзову засмагу.

При цьому виконавиця запропонувала вибрати аудиторії кращий з шести своїх знімків.

Популярні новини зараз
Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

"Трішки спеки і засмаженого тіла😅

выбирайгросу 1️⃣2️⃣3️⃣4️⃣5️⃣6️⃣?)"

Фолловери залишилися в захваті: "Русалочка!!!🔥 🔥 🔥 ❤ ️ ", "Дуже красива! Лялечка😍", " Красуня наша 😍. Гарного відпочинку 🔥", "Люблю коли море хвилюється😍 взагалі 🌊🏖️❣️", "Бджілка така нічо ) 🔥", "круте тіло 👏 заздрю в хорошому сенсі😉😜", "Хочу в Одесу)) А ви красуня 🔥".