Популярна співачка Анастасія Приходько, яка стала відомою після перемоги в російському телепроекті «Фабрика зірок - 7» та участю в музичному конкурсі «Євробачення» з піснею «Мамо», поділилась на офіційній сторінці в Instagram архівним фото разом зі своєю донькою.

Також артистка розповіла своїм фанам про те, що відчувала під час вагітності та як переживала пологи.

Мне было 22, когда я готовилась встретить свою Нану. Я ещё не совсем понимала, что должно произойти🙈 Вот выйти на сцену, спеть, дать интервью - всё понятно. Но, родить ребёнка, ну кто может быть готов к этому? 🥺🙈 Хотя, родов я ждала как маны небесной. С самого первого дня до последнего у меня были жуткий токсикоз, с которым мне приходилось как-то справляться из-за плотного графика съёмок и гастролей. И в последние дни я уже просто изнемогала 🙏 я думаю, это чувство знакомо каждой маме: «лишь бы родить»🙏 Просто я не знала ещё тогда, что меня ждёт 12 часов адской боли, от которой я буду терять сознание в буквальном смысле. Это сейчас всех учат дыхательным техникам, принятию, расслаблению и всё в этом роде, хотя, не могу сказать, что это спасает. А тогда этого не было.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Зазначимо, що 4 квітня 2010 року Анастасія народила дочку Нанну від колишнього чоловіка, абхазького бізнесмена — Нурі Кухілава. Пара розлучилася в 2013 році.

А в 2013 році Анастасія знову вийшла заміж.

Ще під час участі в шоу "Маска" зірку, яка ховалася під маскою бабки, запідозрили у вагітності. Але тоді Анастасія так нічого і не відповіла. І тільки в спецвипуску вона зізналася, що виходила на сцену вже на останніх термінах. Згодом стало відомо, що співачка народила. Але стать і ім'я дитини вона довго тримала в секреті.

Зараз Нані 11 років. Співачка зізналась, що дівчинку виховує нинішній її чоловік – Олександр Претула, який вдочерив Нану. А про свого біологічного батька донька не знає.

Нагадаємо, Анастасія Приходько вигадала літню розвагу дітям: матусі, запам'ятовуйте

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Багатодітна мама Настя Приходько опинилася в обіймах чужого чоловіка з собачкою: "Нове кохання, це взаємно"

Також портал "Знай.uа" писав, що Анастасія Приходько показала життя багатодітної матусі одним фото: запарилася з борщем