Український співак, автор пісень для багатьох зірок шоу-бізнесу, композитор Дмитро Сисоєв, якого знають під псевдонімом OMUT, далеко не щодня в соцмережах публікує щось із сового життя. Автор Олі Полякової і Анни Трінчер заявив про нове знайомство - Діма познайомив свою собачку з популярною співачкою Анастасією Приходько.

За словами Дмитра, це нове кохання, яке заслуговує на взаємність. Про це стало відомо завдяки новій публікації Дмитра Сисоєва в мережі Facebook.

Публікація Дмитра Сисоєва, скріншот: Facebook
Публікація Дмитра Сисоєва, скріншот: Facebook

"У Фредді нова любов Настя Приходько!!! І, я так розумію, це взаємно! А взагалі Настя, ти дуже цікава людина, талановитий, самобутній артист, приємний співрозмовник, чудова Мама, а ще, що важливо, у тебе розкішне почуття гумору!",- підписав публікацію Дмитро.

Також Дмитро Сисоєв прикріпив до своєї публікації фотографію, на якій можна побачити як Діма, Настя і Фредді сидять на дивані і радіють новим "стосункам".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Поки невідомо, що робила Анастасія в гостях у Дмитра, а можливо, це Дмитро був в гостях у Насті, заради нової спільної роботи.

Раніше повідомляли, Приходько видала, як її вагітну принижували через татуювання: "Не заслуговує бути мамою".

Як повідомляв Знай.uа, Анастасія Приходько показала життя багатодітної матусі одним фото: запарилася з борщем.

Знай.uа писав, Анастасія Приходько погодувала дитину грудьми на камеру і зізналася в несподіваному: любить з юності.