"Холостяк" Заливако опустився перед Нікітюк на одне коліно: "Міша, я згодна"

Нещодавно знаменитість виставила несподіваний знімок, позуючи разом з головним героєм шоу "Холостяк 11" Михайлом Заливако на зйомках проекту "Хто зверху", який Леся незмінно веде з Сергієм Притулою. Так, артистка приміряла розкішну вечірню сукню бірюзового кольору з високим розрізом до стегна, а сам Михайло нібито робив зірці пропозицію руки і серця.

Леся Нікітюк, instagram.com/lesia_nikituk/
Леся Нікітюк, instagram.com/lesia_nikituk/

Олена Кравець з "Квартал 95" зламала ногу по дорозі за черешнями: штани підвели

Зараз з'явилася інформація про те, що ведуча не змогла провести телеефір "Твій День" через неприємний інцидент. Олена приєдналася до колег лише за допомогою Skype, і в ході бесіди розповіла, що ж їй завадило прийти на роботу. Причиною виступала випадкова травма - вона зламала ногу.

Зінченко і Довбик блиснули сталевими м'язами і поборолися за серця українок: "Хто більше постарався?"

Після перемоги збірної України з футболу над збірною Швеції не вщухають обговорення даного матчу. Опублікували фото футболістів збірної України Олександра Зінченка і Артема Довбика і запитали передплатників, хто на їхню думку забив більш вагомий гол у ворота збірної Швеції. На опублікованому фото можна побачити Олександра Зінченка та Артема Довбика, які позують на пляжі без футболок.

Публікація сторінки zirkovyi_shlyah: Instagram
Публікація сторінки zirkovyi_shlyah: Instagram

Закон Зеленського про деорхалізацію набув чинності: Рада прийняла без роздумів

Верховна Рада України прийняла важливий президентський законопроект про деорхалізацію. "За" його прийняття проголосували 275 народних депутатів. Документ передбачає внесення всіх олігархів до спеціального публічного реєстру, що згодом матиме для них кілька наслідків, включаючи заборону на здійснення внесків партій, також заборону на купівлю об'єктів великої приватизації та на перебування контролером або бенефіціаром засобів масової інформації політичного характеру.

Верховна Рада України, скріншот: Telegram
Верховна Рада України, скріншот: Telegram

В Україні запрацює новий "народний" Закон – Верховна Рада проголосувала за ініціативу Зеленського

Доброю новиною позачергового пленарного засідання парламенту, що стартувало сьогодні о 16: 00, стало прийняття нового Закону – Закону про корінні народи України. В першу чергу, це стане чудовою новиною для проживаючих на території тимчасово окупованого півострова кримських татар.

Володимир Зеленський, фото: Instagram
Володимир Зеленський, фото: Instagram