Популярний український співак Олександр Пономарьов знову порадував своїх фанатів знімком із відомим грузинським духівником. Відповідний пост із знімком опублікувано на його офіційній сторінці в соцмережі Instagram.

Сьогодні гірський День разом із @serafim_bit_kharibi #серафимбитхариби #пономарьов #грузія
- написав Пономарьов у своєму профілі.

Нагадаємо,Отець Серафим – схиархимандрит Серафим Біт-Харібі, настоятель монастиря 13-ти Ассрійських Отців, духівник ассирійської громади в с. Стара Канда в Грузії. Його юність минула в Україні, тут відбулося його воцерковлення - чернечий постриг прийняв в Україні, в 2006 році. Пастирем для ассірійців в селі Стара Канда (неподалік від Тбілісі) став на запрошення Патріарха Грузії Ілії. Божественну літургію служить арамейською мовою, якою говорив Христос Спаситель.

Він неодноразово адресував записи псалмів, записаних ним, українському народу.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Олександр Пономарьов у квтні цього року запрошував настоятеля монастиря Тринадцяти Сирійських отців в селі Стара Канда (Грузія) до участі у музичному проекті, приуроченому до Світлого Христового Воскресіння.

Всього в проекті брали участь 12 виконавців. Серед них – відомі українські імена, а також гість з Китаю – оперний співак Хе Му.

«Музика, як і віра у все добре, об’єднує весь світ, а музика, написана геніями, створює епоху », – вважає отець Серафим.

До речі, у Старо-Кандській обителі о. Серафим створив унікальний хор, який виконує поліфонічні церковні піснеспіви грузинською і арамейською мовами. Композитором більшості піснеспівів хору, які швидко здобули широку популярність і визнання, є сам схиархимандрит.

Нагадаємо. Пономарьов потішив розповіддю про зустріч перемоги збірної України: у гумових капцях на чужині

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, щоПономарьов зі священиком підірвали мережу: ніби в монастир зібрався

Також портал "Знай.uа" писав, що Олександр Пономарьов показав свою міні-копію: "Наша порода"