Як відомо, суспільство завжди прищеплювало людям стандарти краси, особливо, що стосувалося жінок. Одним з головних "правил" завжди було - ніякого волосся нижче вій. Однак, зараз згадаємо про одну особливість, і розповімо, чому борода - це нормально.

Існує в світі явище, коли у дівчат росте борода або вуса, і називається ця сучасна проблема гірсутизмом.

Є жінки, які абсолютно не соромляться того, що вони унікальні, і показують всім, чим же їх нагородила життя. При всьому цьому, вони пропагують природність і закликають суспільство не виділяти їх.

Жінки з бородою, фото: Instagram
Жінки з бородою, фото: Instagram

Деякі з них вже довели світові, що якщо природа нагородила вас бородою, то потрібно прийняти це як дар. По всьому світу також щорічно проходить акція, яка називається "We can face it", коли дівчата повинні впоратися з негативом, який пов'язаний з рослинністю на їх обличчі.

Популярні новини зараз
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Жінки з бородою, фото: Instagram
Жінки з бородою, фото: Instagram

Вони не збривають її, а підкреслюють спеціально, адже мало кому хочеться постійно страждати від насмішок і роздратування бритви.

До основних причин появи бороди є здоров'я і генетика. У деяких дівчат починає рости волосся на обличчі і грудях під час вагітності, і причиною цього є гормони.

Жінки з бородою, фото: Instagram
Жінки з бородою, фото: Instagram

Хорнам Каур стала однією з найперших жінок в сучасному суспільстві, яка більше не соромиться своєї бороди. Їй 27 років, а волосся на обличчі стало рости в 11 років. Сталося це через полікістоз яєчників, який викликає зайву вироблення тестостерону.

Спочатку дівчину принижували і обходили стороною, а вона намагалася всіма способами позбутися від цього, але нічого не допомагало.

Коли їй набридло мовчати, Хорнам Каур заявила про себе всьому світу, і багато хто підтримав її. Спрацювала сила соціальних мереж, і виявилося, що це досить поширена проблема.

Нагадаємо, раніше "не хочеш здохнути, тв * рь?": "Гола" пасажирка маршрутки накинулася на чоловіка через зауваження.

Як повідомляє портал Знай.uа маршрутку на ходу огорнув густий дим-гальма втомилися, пасажири ледь не посивіли: "водій з вогнегасником..."

Також "Знай.ua" писав, що під Києвом маршрутник отримав кулю в ногу і повіз пасажирів далі.