Відома українська співачка, екссолістка групи "НеАнгели" Слава Камінська поділилася з фоловерами в Instagram новим знімком.

Нещодавно знаменитість поділилася яскравим спільним кадром зі зйомок шоу "Хто зверху", позуючи разом зі співачкою Олею Поляковою, дружиною Влада Ями Лілією і Лесею Нікітюк, яка є незмінною ведучою проекту разом з Сергієм Притулою.

Так, артистки стояли за столом, примірявши розкішні вечірні сукні, посипані паєтками і з глибокими декольте, демонструючи розкішні фігури.

Сама ж Слава пожартувала, що вони із зірковими колегами ніяк не можуть визначитися, хто з них - "страшненька подружка", а тому така роль раптово дісталася саме Сергію Притулі.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Вже п'яту годину не можемо визначитися зі страшненькою подружкою🤔

Напевно, нею буде Притула🤣"

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "Вауууу, ну які ж ви всі красиві!!!!! 😍🔥🔥🔥👑👑👑", "Одна краша за іншу🔥", " Ух який склад ❤️", " Круто🔥 😍", "гарні, милі,стильні, сексуальні!😘", "Всі оброблені, ретуш сплошний...а насправді без макіяжу та ін'єкцій жодна не варта уваги!", "Фотошоп рулить".