Лідер популярної групи "Воскресение" госпіталізований з коронавірусом. Рівень сатурації впав до 92%.
Про це повідомляють російські ЗМІ.

Так, стало відомо, що Олексія Романова госпіталізували в лікарню. Повідомляється, що починаючи з 21 червня він відчував себе недобре — кашляв, і також з'явилася задишка. Він зробив тест і незабаром йому прийшов позитивний ПЛР.

Коронавірус з Китаю, фото: Getty Images
Коронавірус з Китаю, фото: Getty Images

Відзначається, що госпіталізували його після того, як сатурація впала до 92%, а музиканту стало зовсім погано. Медики у нього діагностували двосторонню пневмонію.

Олексій Романов, фото: Mash
Олексій Романов, фото: Mash

Зараз лідер групи "Воскресение" Олексій Романов перебуває під наглядом лікарів у московській лікарні. Зараз лікарі оцінюють його стан як важкий.
До слова, співачка МакЅим на межі життя і смерті. Її ввели в кому і не збиралися виводити, поки всі показники не нормалізуються. Однак стало відомо, що МакЅим перевели з ШВЛ на ЕКМО - спосіб тимчасової підтримки функції легенів і серця. Це відбувається при лікуванні вкрай важких пацієнтів з пневмонією.

Раніше повідомляли, професор, який передрік пандемію, розповів про синдром covid-стресу.

Як повідомляв Знай.ua, навчання під час пандемії-які заходи вживаються в школах різних країн світу.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Знай.ua, писав, у США знайшли першу білку, яка запустила епідемію бубонної чуми.