Стало відомо про те, що американка народилася відразу з двома матками. Сумнівне колесо фортуни з подвійними жіночими днями на місяць, які можуть не припинитися навіть під час вагітності.

20 річна Пейдж ДеАнджело має маткові дідельфіси, а це означає, що у неї відразу з народження дві репродуктивні системи.

Це означає, що вона може бути вагітна, і навіть не підозрювати про це, поки не з'являться симптоми, або ж носити дітей в двох матках одночасно, при цьому, вони не будуть вважатися двійнятами або близнюками.

@paige.deangelo

Reply to @tay_vee_uh 👏🏻 pls stop dm me pictures of kangaroos on insta 🤍

♬ SugarCrash! - ElyOtto

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Вперше про свій діагноз вона дізналася в 18 років, коли відвідала гінеколога. Скаржилася вона на нерегулярні жіночі дні, які бували раз на два тижні.

Дівчина розповідає, що під час шкільних років, це була ніби азартна гра, адже вона ніколи не знала, коли це станеться. Певного циклу не було.

@paige.deangelo

my flexed feet coming at u live 🥵 TRICKS coming today!! #fyp #quarantinetricks

♬ Kolors - Monte Booker & Smino

Лікар під час першого обстеження не знала що сказати, але, по її реакції явно можна було зрозуміти, що, щось не так. Американку відправили на МРТ, де все і з'ясувалося.

Вже з висновком вона вирушила до гінеколога назад, яка почала розповідати, чим це загрожує, і чим може закінчитися. Дівчина була в ступорі.

@paige.deangelo

tiktok deleted the first they don’t want to out me #IFeelWeightless

♬ son original - Gygy 💋🎀🦋

Її стан піддає її високому ризику народити раніше терміну, або ж викиднів. Лікар сказала, що найімовірніше, сама виносити дитину вона не зможе, і потрібно буде скористатися послугою сурогатної матері.

"Це рве душу. Я хотіла мати майбутнє, в якому я у мене буде велика сім'я" - розповідає Пейдж.

Пейдж запустила свій канал tiktok @paige.deangelo, щоб навчити людей, у яких є питання про її стан, і тепер у неї більше 300 000 фанатiв.

Нагадаємо, що відомий лікар вивів формулу спалювання зайвої ваги за допомогою двох чашок кави.

Як повідомляв портал Знай.uа, риб'ячий жир може поліпшити здоров'я при регулярному вживанні.

Також Знай.uа писав, що лікар назвав незвичайні симптоми covid-19: набряк, тиск, пронос і не тільки.