Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

На фан-акаунті знаменитості і молдавського виконавця Дана Балана, з яким Тіні не перший рік приписують роман, з'явився кумедний відео-уривок з інтерв'ю в студії "Lux FM".

Так, ведучий Слава Дьомін запропонував артистці надути кульку, адже раніше зірка зізнавалася, що абсолютно не вміє це робити. Шоумен не міг стримати сміху, адже у Кароль дійсно не виходило зробити задумане, як би вона не старалася.

До слова, кульки в студії надували не просто так - Тіна і Слава вирішили креативно підтримати українську збірну з футболу, яка гратиме з Англією в 1/4 "Євро-2020" 3 липня на стадіоні Стадіо Олімпіко в Римі.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Тіна Кароль надуває кульку 😂 😻 "

Фолловери не пройшли повз: "Мене просто винесло 😂😂😂 Вона Найкраща 😍❤️", "Забавно 😂😍", "Чесно я вам скажу я теж не вмію😂 Вона дуже мила☺", "Вона така мила 😍", "Тіна ,кульки добре надувати для розробки легенів,а лежала в лікарні було запалення легенів нас змушували їх надувати так,що, учись", "Красуня".

Нагадаємо, господиня Тіна Кароль "осоромилася" на кухні, забалакалася і приготувала туфлю

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що скромниця Тіна Кароль прибрала волосся і вперше засвітила зухвале тату