У Дніпрі школяр вліз на трансформаторну підстанцію. Про це повідомили на сторінці ДСНС України у соцмережі Facebook.

1 липня до Служби порятунку Дніпра надійшло повідомлення від жінки про те,що в Амур-Нижньодніпровському районі міста помітили школяра, до якого вліз на дах будівлі.

По прибуттю рятувальники виявили хлопчика 2013 року народження, який вліз на дах трансформаторної підстанції. Дитину спустили вниз за допомогою триколінних сходів і передали батькам.

Як виявилося хлопчик вліз на дах трансформаторної підстанції по дереву з метою поїсти шовковиці.

В результаті події дитина не постраждала.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок
Показати ще

У зв'язку з цим в ДСНС звернулися до батьків з проханням провести бесіди з дітьми про наслідки небезпечних розваг на вулиці.

"Шановні батьки! Пояснюйте дітям про всі можливі вуличні небезпеки, які можуть очікувати їх в результаті необдуманих дій!"- зазначено в публікації.

Публікація ДСНС України: Facebook
Публікація ДСНС України: Facebook
Публікація ДСНС України: Facebook

Нагадаємо, що у Львові затопило центр, а вітер зніс дерева: негода повернулася в Україну з новою силою

Як повідомляв портал "Знай.uа", Київ попередили про наближення небезпечної стихії: не купайтеся на пляжі і не ховайтеся під деревами

Також, "Знай.uа" писав, що 16-річний хлопець стрибнув з 11-го поверху через відрахування з коледжу: "Сесія провалена..."