Відома українська співачка Анна Сєдокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила пікантний кадр з чоловіком, баскетболістом Янісом Тіммою, який молодший за Анну на 9 років. Так, артистка зворушливо привітала коханого з днем народження - 2 липня Янісу виповнилося 29 років.

На знімку з Міконоса, Гредія, подружжя позувало в басейні з блакитною водою, а сам Тімма схопив Сєдокову за сідниці.

Зірка зізналася, що їй дуже пощастило з чоловіком: він сильний і добрий, справедливий і мудрий. Виконавиця зазначила, що тепер у їх сім'ї є справжній супергерой.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"З Днем Народження мій коханий чоловік!

Знаєш @janis.timma ти найправильніша людина з усіх кого я бачила в житті.

Ти завжди справедливий і добрий.

Ти мудрий і сильний.

Ти мій приклад і мотивація у всьому.

Щоранку прокидаючись я дякую за те, що ти поруч. Що б з нами не відбувалося, як би нас не хитало, які б випробування не випали нам, я завжди знаю, що ти точно нас від туди витягнеш і врятуєш .)

У нашої сім'ї є супергерой☺ ️ і це так КАЙФОВО.

Люблю тебе. І через секунду скажу тобі ще це особисто. Тому що ти летиш зі мною поруч.

Тому що ти завжди поруч ❤️ а я завжди буду підносити тобі патрони .

З Днем Народження Яніс Тімма!"