Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і вчилася в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість вирушила на відпочинок в спекотну Одесу, проводячи вихідні на піщаному пляжі під яскравим сонечком. Так, артистка показала, що на канікулах була не сама, а в компанії найрідніших: мами Анни і молодшого брата Михайла.

Зірка ніжно обіймала маму, тримаючи на руках маленького Мішу і примірявши темно-синє плаття в білий полька-дот з відкритими плечима.

Виконавиця зізналася, що сім'я для неї - незамінні люди, а на спільному знімку не вистачає старших чоловіків - батька Михайла і старшого брата.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги
Показати ще

"Кажуть, незамінних людей немає....

Я не згодна!!!

Ось вони - мої незамінні, улюблені і найрідніші люди, не вистачає на фото тільки старших чоловіків з нашої сім'ї ❤️ за яких і заради яких завжди і на все готова❤️"

Фолловери не пройшли повз: "Аліна, а чому немає фото з відпочинку, з Романом?) ", "Мама це завжди цінне і святе😍 😍 😍 🙂", " рідні це найбільша підтримка ❤ ️ мені приємно бачити і читати ваше ставлення до рідних і близьких❤️", " прекрасна фотографія👏 🙌 😍", " ти розумничка !!!❤️❤️❤️❤️".

Нагадаємо, розлучена Аліна Гросу зухвало висловилася про колишнього чоловіка

Як повідомляв портал Знай.uа, розлучена Гросу не справляється з величезними платежами

Також портал Знай.uа писав, що 50-річна Білик омолодилася настільки, що її сплутали з Гросу