Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

На офіційному фан-акаунті знаменитості з'явився кумедний відео-уривок з інтерв'ю в студії "Lux FM", яку Тіна відвідала вранці 2 липня. Так, артистка зіграла в "було/не було", де повинна була коротко відповідати на швидко поставлені їй питання "так" або "ні".

Зірка зізналася, що ховала від гостей певні речі в будинку, відчувала, що за нею стежать, заклеювала фронтальну камеру, ходила в магазин в піжамі, матюкалася на колег, била сама себе по п'ятій точці, плутала міста, в яких виступала, боялася стати на ваги.

При цьому виконавиця ніколи не стрибала через багаття, не змінювала самостійно колесо на машині, не купувала туфлі на розмір менше, не пробувала на собі нетрадиційні методи медицини.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Варто відзначити, що ведучий Слава Дьомін спробував навчити Кароль надувати повітряні кульки, адже, як виявилося, співачка не вміє цього робити.

До слова, кульки в студії надували не просто так - Тіна і Слава вирішили креативно підтримати українську збірну з футболу, яка гратиме з Англією в 1/4 "Євро-2020" 3 липня на стадіоні Стадіо Олімпіко в Римі.

Нагадаємо, господиня Тіна Кароль "осоромилася" на кухні, забалакалася і приготувала туфлю

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що скромниця Тіна Кароль прибрала волосся і вперше засвітила зухвале тату