Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram, де радує шанувальників фото і відео з творчого та особистого життя.

Нещодавно знаменитість виставив коротеньке відео, на якому відобразив їх з Примадонною сина Гаррі, який, на відміну від сестри-близнючки Лізи не дуже любить публічність, а тому з'являється в постах рідше.

Так, артист показав, як хлопчик старанно ріже овочі на салат, стоячи на кухні їх замку в селі Грязь.

Сам же шоумен дивувався тому, якими тонкими і однаковими виходять шматочки у Гаррі, а численна аудиторія захоплювалася тим, як швидко виросли діти Пугачової і Галкіна.

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Фолловери не пройшли повз і почали коментувати публікацію: "Молодець який!😍 Коротше, дитина вже з голоду не помре.👍 😆 Виростить🥒 🥒 🥒, збере, приготує!🔥 👏 ", "Сам зібрав, сам нарізав і тата пригостив😊 😍", " Господи, як же приємно спостерігати за життям вашої родини! Спасибі, що ділітеся! ❤ ️ ", "Ось молодці що привчаєте дітей до самостійності😍 🙌❤️," ну які ж вони у вас милі, як круто, що з вашими можливостями, вони такі виховані, турботливі, справжні і невибалувані дітки😍".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через Кіркорова, в якому постраждав Галкін.