Самопроголошений президент Республіки Білорусь Олександр Лукашенко розпорядився, щоб РБ повністю перекрила кордон з Україною.

Про це заявив особисто Лукашенко, за словами якого в нашій сусідській країні були розкриті сплячі терористичні осередки. І до всіх них мають причастя Сполучені Штати Америки, Німеччина, Україна, Польща та Литва. Про це повідомляє видання "Белта".

Олександр Лукашенко, скріншот: Youtube
Олександр Лукашенко, скріншот: Youtube

"Величезна кількість зброї надходить з України до Білорусі. Тому я доручив Прикордонним військам повністю перекрити кордон з Україною", - заявив Олександр Лукашенко.

Після цього самопроголошений глава держави Білорусь заявив, що було скоєно замах на співробітника державного телебачення Григорія Азаренка. Про це він розповів, поки перебував на виступі до урочистих зборів на честь Дня Незалежності.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Олександр Лукашенко, фото: hromadske.radio
Олександр Лукашенко, фото: hromadske.radio

"Сплячі" терористичні осередки Лукашенко називає загонами самооборони, метою яких виступає насильницька зміна влади в день X. Однак, за словами Олександра, представники цих терористів самі не знають, коли ж відбудеться день ікс, адже до нього ще потрібно підвести білоруський народ.

"Сьогодні закінчували в країні масштабну антитерористичну операцію. Нам здавалося, що вони економічно будуть нас душити. Ні. Триває в більш масштабних розмірах терор всередині країни проти людей і об'єктів", - заявив Олександр Лукашенко під час церемонії вручення державних нагород у Палаці Незалежності.

Олександр Лукашенко, фото Belta.by
Олександр Лукашенко, фото Belta.by

Нагадаємо, Нацкорпус вимагає звіту від ДБР у зв'язку із заявою Зеленського по "справі вагнеровцiв"

Як повідомляв "Знай.ua", Олександр Лукашенко збентежив малюка в лікарні своїм натяком: "Я буду твоєю глюкозою"

Знай.ua писав, як Шевченко пов'язаний з Януковичем, ігор Лесєв виклав факти часів Майдану: "Лежить під офісом"