Український співак, телеведучий, колишній учасник гурту "Діо.фільми" і чоловік співачки Надії Дорофєєвої Володимир Дантес часто радує багатотисячну публіку цікавими постами на своїй сторінці в Instagram.

Цього разу 32-річний виконавець розмістив в Insta Stories кумедну фотографію, зроблену під час його першого сольного концерту. 22 червня Володимир презентував свій альбом близьким друзям, українським зіркам і, звичайно ж, дружині Наді. Трекліст складається з 6 пісень, інтро і кавера: "Sasha", "Інша музика", "Блін", "Книжки", "Suka", "Дівчинка" і "Б'є по очах".

У кадрі Дантес позує в обіймах режисера Леоніда Колосовського, який займався зйомками кліпу Дорофєєвої на пісню "Чому". Співак ніжно поцілував друга в щоку, поки той знімав те, що відбувається на камеру телефону. Варто зазначити, що фото вийшло досить милим.

"Харасмент!!! Мій кореш і режисер всіх кліпів", - жартівливо заявив Володимир.

скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Усього 30 гривень, і ти на зв'язку: у Vodafone підказали, як можна заощадити Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Раніше ми писали про те, як чоловіка Наді Дорофєєвої Дантеса застукали з марихуаною: "Відпочинок кайф". Співак показав, як гуляє в лісі, в якому росте дика трава.

Нагадаємо, що Надя Дорофєєва назвала чоловіка, який зміг її розкрити з різних сторін, і це не Володимир Дантес.

Як повідомляв портал Знай.uа, Володимир Дантес показав, який він негарний, Наді Дорофєєвої варто напружитися: "Перетвориться в таке".

Також портал Знай.uа писав, що Надя Дорофєєва розбила машину і розляглася посеред мосту: "Хеппі-енду не буде". Співачка заінтригувала шанувальників новим кліпом на пісню "Чому".