Вчора, 2 липня 2021 року, визначилася перша пара півфіналістів на Євро-2020.

Її учасниками стали переможці матчів Іспанія - Швейцарія та Італія - Бельгія. Збірна під проводом Володимира Петковича (Швейцарія) могла продовжувати творіння історії після феноменальної перемоги над чемпіонами світу (Францією). Адже в меншості зуміла дограти з Іспанією до серії післяматчевих пенальті.

Швейцарія - Іспанія, фото: Google
Швейцарія - Іспанія, фото: Google

Однак три незабитих м'ячі поспіль збоку швейцарців поставили крапку на їх подальшій участі в нинішньому чемпіонаті. Пізніше зустрілися італійці з бельгійцями і матч закінчився з рахунком 2:1. Ніколо Барелла і Лоренцо Інсіньє оформили путівку в півфінал збірної Італії, а ось забитий Ромелу Лукаку пенальті не зумів виправити ситуацію.

Українська збірна, instagram.com/andriyshevchenko
Українська збірна, instagram.com/andriyshevchenko

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Але мова зараз не про це. Сьогодні, в суботу, о 22: 00, пройде найважливіший матч української збірної на цьому чемпіонаті Європи проти Англії. Гравці під проводом Андрія Шевченка повинні перемогти англійців і помститися їм за той незабитий гол на Євро-2020.

Поєдинок пройде в Римі з німецькою бригадою арбітрів, яка знайома українцям, так як брала участь у першому матчі, проти Нідерландів. Головний суддя - Фелікс Брих, а допомагати йому будуть Марк Борш і Штефан Лупп.

Збірна України з футболу, фото: Instagram
Збірна України з футболу, фото: Instagram

Андрій Шевченко, ймовірно, випустить на поле Георгія Бущана (Динамо), Миколи Матвієнка (Шахтар), Іллю Забарного (Динамо), Олександра Караваєва (Динамо), Сергія Кривцова (Шахтар), Тараса Степаненка (Шахтар), Олександра Зінченка (Манчестер Сіті), Миколи Шапаренка (Динамо), Сергія Сидорчука (Динамо), Андрія Ярмоленка (Вест Хем) і Романа Яремчука (Гент).

Не зіграють Артем Бесєдін після важкої травми, отриманої в матчі зі Швецією і Олександр Зубков.

Матч можна буде подивитися на телеканалі Україна, Футбол 1 і на сервісі oll.tv

Ймовірний склад Англії: Пікфорд, Уокер, Стоунз, Магуайр, Шоу, Хендерсон, Філліпс, Фоден, Маунт, Стерлінг, Кейн

Українська збірна, instagram.com/andriyshevchenko
Українська збірна, instagram.com/andriyshevchenko

Нагадаємо, Володимир Зеленський влаштував перекличку перед матчем нашої збірної в Римі: "Буде перемагати вся Україна"

Як повідомляв "Знай.ua", найсмішніший коментатор Вацко потужно підтримав збірну напередодні матчу з Англією: "Україна - це любов"

Знай.ua писав, Марічка Падалко різко "посиніла" перед матчем Україна-Швеція: "Дізнаєтеся?"