У мережі розповіли про буддиста з Донецька, який кинув все, і переїхав в Карпатські гори. Як він живе зараз, і чим займається.

Сергій Філоненко народився в Донецькій області в селі Нижня Кринка, і чоловіка напевно можна назвати одним з піонерів буддизму в Україні. Він добре вивчив даний напрямок, так як часто раніше подорожував, і дізнавався світлі і темні сторони цього всього.

Сергій Філоненко, фото: вільне джерело
Сергій Філоненко, фото: вільне джерело

Раптом, з Донецька він переїхав в Карпати, і встиг стати своїм серед чужих. Дістатися до буддиста досить складно, зокрема, на машині. Доводиться навіть залишати іноді машину, і йти далі пішки.

Сергій показав гостям дерево, біля якого вони часто збираються і влаштовують церемонії заходу і сходу сонця.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Сергій згадав, як вони приїхав, і там на місці стояла стара розвалена хата, яку довелося розібрати, і на місці будувати щось нове.

Сергій Філоненко, фото: вільне джерело
Сергій Філоненко, фото: вільне джерело

Гості, і одночасно автори матеріалу пройшли в будинок до Сергія, і як правильно це називати - монастир.

"Якщо є ченці, відповідно, монастир. Але ми називаємо його "додзьо" - "місце шляху". "Дзе" - це" місце", а" до", тобто" дао " - "шлях" - розповідає буддист.

Також, він розповів, як прийшов до буддизму. Справа в тому, що Сергій дитина перебудови, і в той час всі чогось шукали. Одні пішли до церкви, другі ще кудись, а ось чоловік звернувся до буддизму.

Сергій Філоненко, фото: вільне джерело
Сергій Філоненко, фото: вільне джерело

Учитель Сергія Філоненка-Дзюнсей Терасава, буддійський чернець з Японії, належить до Ордену Ніппонздан Мьоходзі.

У пошуках відповідей на духовні питання Терасава піднімався на схили Дхаулагірі в Гімалаях, практикував семиденний сухе голодування в могилі Карла Маркса на лондонському кладовищі Хайгейт

Нагадаємо, ворожки-шахрайки обдурили десяток пенсіонерів-знімали порчу зі згортка купюр.

Як повідомляв Знай.ua, Києво-Печерська Лавра оклемалась після вірусу-коли пустять помолитися.

Знай.ua писав, чи відбере ПЦУ у МП Києво-Печерську лавру? Зеленський дав відповідь.