Відома українська співачка Тіна Кароль вже більше 15 років радує своїм ангельським голосом, а в соціальній мережі Instagram всілякими фотографіями і відео.

За її життям стежать більше 1,8 мільйонів чоловік, і зараз на сторінці офіційного фан-клубу виконавиці з'явилася публікація з даними, що їй вдалося вийти на перше місце в iTunes, але тільки в Російській Федерації.

Тіна Кароль, фото: Instagram
Тіна Кароль, фото: Instagram

Якось, після виходу нового твору з кліпом під назвою "Скандал", користувачі помітили, що реклама її пісні з'явилася в Stories російської блогерки Анастасії Івлєєвої з "Орла і Решки". А зараз її альбом "Красиво" очолює раніше вказаний чарт, а сингл з однойменною назвою - в топах за переглядами на "Муз-ТВ".

Тіна Кароль, скріншот: Instagram
Тіна Кароль, скріншот: Instagram

Крім Івлєєвої та інші зірки російського шоу-бізнесу піарили її альбом.

"Звичайно ж, з власної ініціативи. Почуття самоідентифікації не дозволило б тіні просити піару у артистів країни-агресора", - пишуть користувачі.

"Ну хороші ж Новини🇷 🇺❤️", "Росія любить Тіну🇷 🇺❤️🔥", "Хоч я сама і з Алмати, я дуже сподіваюся що Тіна приїде в Росію. Ви, хлопці, теж заслужили її побачити, враховуючи те, як вас там багато і як ви її підтримуєте 👏", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Нагадаємо, Тіна Кароль озброївшись кульками підтримала збірну України перед матчем на Євро-2020: "Англія, давай досвідання"

Як повідомляв "Знай.ua", "Боялася встати на ваги", - Тіна Кароль видала найінтимніші факти про себе

Знай.ua писав, російські блогери почали рекламувати Тіну Кароль: "Скандал" може стати міжнародним