Відома українська співачка, акторка і секс-символка Даша Астаф'єва має чимало шанувальників, тому зірка часто ділиться з фанатами в Instagram знімками чи цікавими моментами з життя.
Цього разу Даша Астаф'єва вирішила здивувати своїх прихильників, тому записала ліричне відео на пісню "Он тебя целует" культового гурту "Руки Вверх". Зірка на відео сидить за столиком у розкішному ресторані у коротенькій чорній сукні та декламує слова пісні.

Даша Астаф'єва, скріншот із відео
Даша Астаф'єва, скріншот із відео

Така інтерпретація легендарної пісні прийшлася до душі шанувальникам Даші Астаф'євої і вони прийнялися залишати для зірки десятки компліментів.

Даша Астаф'єва, скріншот із відео
Даша Астаф'єва, скріншот із відео

"Дуже красиво❤️❤️❤️👏👏", "Мурашки по шкірі 👏🔥", "Трагедія, порожнеча і краса, та Даша, так", "Серія пісень у вигляді віршів - прям "кексик з родзинок"😍", "А я мучуся від болю ...)) "," Шедевр ❤️🔥 ", - такі коментарі залишили користувачі мережі під відео зірки.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі і процитувала свого колишнього.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим. Виявляється, артисти зіграють головні ролі в українській комедії "Продюсер", яка вийде на екрани 14 лютого.