Актриса поїхала на море до Грузії. Вона опублікувала фотографію з сонячного Батумі в купальнику.

Катерина Нікітіна відома українцям завдяки своєму гумористичному таланту і участі в "Жіночому кварталу". Крім виступів, артистка любить ділитися з шанувальниками в соціальних мережах пікантними знімками і хвалитися своєю розтяжкою і спортивною фігурою. На її офіційну сторінку підписано п'ятдесят три тисячі осіб.

Нещодавно вона вирушила до Грузії і опублікувала фотографія з пляжу в Батумі в чорному купальнику. Дівчина лежить на підстилці і грає з волоссям.

"Привіт з сонячного Батумі️️. Не змогла вибрати одну.. Яка вам більше подобається 1-5?",- повідомила вона.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

На фотографію відповіло безліч користувачів Instagram. За десять годин пост актриси зібрав 2,6 тисячі лайків.

"Чекаємо дреди"; "всі красиві"; " Краса моря незрівнянна з твоєю❤️🔥 🔥"; "вау яка Малятко 😍 😍 😍 я завівся)";" ти супер розумничка👏❤️";" чому одна на фото ?Де ще троє і взагалі люди на пляжі?",- повідомляють вони.

Нагадаємо, що подружка Кравець з "жіночого кварталу "Нікітіна зайнялася цим прямо за кермом:" обожнюю одна і кричати...".

Як повідомляв портал Знай.uа, Катерина Нікітіна показала результати тренувань по розтяжці під час фестивалю "Весело" в Туреччині.

Також Знай.uа писав, що зірку жіночого кварталу Нікітіну порвало від Івана Дорна.