Чотирнадцять порушень режиму повного і всеосяжного припинення вогню зафіксовано в районі проведення операції Об'єднаних сил за минулу добу, 3 липня.
Про це повідомляє прес-штаб ООС в ранковому зведенні в соціальній мережі Facebook.
Окупанти тричі обстрілювали наші позиції біля населеного пункту Невальське з мінометів 120-го калібру. В районі населеного пункту Чермалик окупанти вели вогонь зі станкових протитанкових гранатометів.

Воїн ЗСУ, скріншот: Youtube
Воїн ЗСУ, скріншот: Youtube

Також порушення зафіксовано неподалік Опитного, там противник обстрілював наші позиції з протитанкових ракетних комплексів. Поблизу Золотого-4 російські найманці тричі застосовували станкові протитанкові та автоматичні станкові гранатомети.
У районі Новотошківського ворог здійснював обстріли з автоматичних станкових гранатометів і стрілецької зброї. Поблизу Світлодарська окупанти вели вогонь зі станкових протитанкових, автоматичних станкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.
Неподалік населеного пункту Піски російсько-окупаційні війська обстрілювали українські позиції з ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї. Біля Водяного окупанти відкривали вогонь з автоматичних станкових і підствольних гранатометів, а також зі стрілецької зброї. У напрямку Катеринівки ворог застосовував станкові протитанкові гранатомети, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю. Неподалік Авдіївки противник вів вогонь з ручних протитанкових і підствольних гранатометів.
У прес-штабі ООС зазначили, що бойових втрат серед військових Збройних Сил України немає. І на всі ворожі обстріли українські захисники відкривали вогонь у відповідь.

Нагадаємо, командир Мі-8 мріяв літати над мирним небом, але потрапив у зону ООС: "За мир потрібно боротися"

Як повідомляв "Знай.ua", історія загиблої кулеметниці яни Червоної, яка на Донбасі знайшла улюбленого "Пітбуля": "Ось це романтика, а не вся ця ваша ваніль"

Знай.ua писав, мужній харків'янин з позивним "Барбариска" проміняв мирне життя на захист Батьківщини: "Мало не залишився без голови"

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще