Молитва-важлива складова життя кожного християнина, тим більше зараз, під час Петрова посту, що почався 28 червня 2021 року.

Завдяки зверненням до Господа та інших святих, можна знайти силу духу, щоб надалі не впасти у відчай, і не озлобитися на весь навколишній світ. Ви можете очистити свій організм від гріхів, позбутися від негативу. Але при цьому, поставитися до читання молитов з усією серйозністю.

І зараз пропонуємо вашій увазі кілька молитов за покійних батьків, за прощення їх гріхів, прийняття душ в Царство Боже, а вам допомагати завжди бути справжнім християнином.

Молитва, фото: GettyImages
Молитва, фото: GettyImages

***

Господи Боже, Ти наказав нам шанувати батька і матір, змилуйся над моїм батьком (моєю матір’ю), відпусти йому (її) гріхи і винагороди його (її) труди, а мені дозволь споглядати його (її) в радості вічного світла. Через Христа, Господа нашого. Амінь.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

***

Господи, Боже Всемогутній, довіряючи Твоєму великому Милосердю, приношу Тобі мою покірну молитву: Визволи душу Твого слуги (Tвоєї слугині) N від усіх гріхів і кар за них. Нехай святі Ангели якомога швидше переведуть її з темряви до віковічного світла, від покарання до вічних радостей. Через Христа, Господа нашого. Aмінь.

Молитва, скріншот: YouTube
Молитва, скріншот: YouTube

***

Боже, Небесний Отче! Я смиренно прошу Тебе за душі моїх покійних батьків. Ти відаєш, Отче, про всі труднощі та страждання їхнього життя. Заради страждань і смерті Твого Сина, в якого вони вірили й на якого уповали, прости їм усі їхні гріхи й прийми їхні душі у своє Царство. Мені ж, Твоїй грішній дитині, допомагай завжди бути справжнім християнином, щоб я міг зустрітися з ними у вічному блаженстві на небесах. Амінь.

Вічне спочивання дай їм, Господи, і світло віковічне нехай їм світить. Хай відпочивають у мирі вічнім. Амінь.

***

Боже, який заповідаєш нам шанувати батька і матір; змилуйся над моїми батьком і матір’ю (нашими батьками), пробач їм гріхи і винагороди їх за труди, а мені (нам) дозволь споглядати їх у блаженстві вічного світла. Через Христа, Господа нашого. Амінь.

***

Молитва, скріншот із відео
Молитва, скріншот із відео

Нагадаємо, попросіть у Бога допомоги зцілитися: молитва, яка допоможе кожному

Як повідомляв "Знай.ua", календар молитов на липень 2021: у ці хвилини ангел-хранитель чує найщиріші прохання

Знай.ua писав, потужна молитва за дітей і онуків: як просити у Всевишнього захисту для найрідніших на відстані