В останні кілька місяців українці стали все частіше скаржитися на сервіс одного з найбільших державних банків "ПриватБанк". Буває, що клієнтам встановлюють величезні відсотки на обслуговування, буває - карту "проковтне" банкомат, а буває і таке, що співробітники банку просто віддають дані клієнтів шахраям.

Всі описані випадки відбуваються практично щодня, проте цього разу банк просто перейшов всі межі і оформив на клієнта величезний кредит.

Про це стало відомо завдяки новому повідомленню незадоволеного клієнта "ПриватБанку" на порталі Minfin у розділі для петицій.

ПриватБанк, фото Знай.uа
ПриватБанк, фото Знай.uа

"2.07.2021 о 17.20 за адресою Сумська 96 було надыслано swift переказ на суму 1642$ оплата за авто, через годину приходить повідомлення про те що банк схвалив кредит на суму 250000 грн і перший платіж 81000 грн. Дзвоню, кажу, що жодних кредитів не оформляв, на що на 3700 оператор каже що це було після 17.20 тобто після того як вийшов з відділення, тобто співробітники відділення оформили на мене кредит без мого відома. Сьогодні прийшло повідомлення що свіфт, переказ відправлено не було.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"SWIFT-переказ не надіслано. Підозра у використанні рахунку фіз. особини для підприємницької діяльності".

Це нереально. Вони оформили на мене кредит і привласнили собі мої свіфт переказ, на 3700 повний ігнор. У понеділок йду писати заяву до поліції про шахрайську дію з боку банку.", - розповідає незадоволений клієнт.

Відгук клієнта "ПриватБанку", скріншот: Instagram
Відгук клієнта "ПриватБанку", скріншот: Instagram

Раніше повідомляли, українцям затримують виплати по субсидіях, в Ощадбанку назвали причину.

Як повідомляв Знай.uа, клієнт "ПриватБанку" поскаржився на зникнення з картки 35 тисяч: списали і забули.

Знай.uа писав, українцям підвищать пенсії з 1 липня: кому і на скільки.