Співачка MamaRika та її чоловік-гуморист Сергій Середа очікують на народження первістка. Для того, щоб малюку було комфортно вони навіть переїхали до Одеси й тепер живуть за 5 хвилин до моря. Також бонусом є те, що батьки Сергія живуть неподалік від пари.
Про це пара розповіла Катерині Осадчій у програмі "Світське життя".
У своєму двоповерховому будинку MamaRika та Сергій Середа вже виділили кімнату під дитячі, проте вона ще не зовсім облаштована.

MamaRika та Сергій Середа, скріншот із відео
MamaRika та Сергій Середа, скріншот із відео

"Потенційно ця кімната трансформується потів в дитячу. Я зміню штори, хочу зробити веселий дизайн. До дизайну ми ще не добралися, проте добралися до всякого. Є вже ванночка, валіза одягу. І гребінці всякі, і сосочки. Ми вже морально готові", розповіла пара.

Також під час зйомок сюжету MamaRika та Сергій Середа зізналися, що незабаром стануть батьками хлопчика. При цьому пара в майбутньому планує ще й дівчинку.

MamaRika та Сергій Середа, скріншот із відео
MamaRika та Сергій Середа, скріншот із відео

"У нас не було такого, що ми когось хотіли. Ми хотіли дитину. У моїх два хлопці, у Настіних дві дівчини і вони хотіли продовжити, а мої хотіли щось новеньке, тому хотіли дівчинку. Але хлопець це гарний початок, адже коли є старший брат завжди круто", - каже Сергій Середа.

При цьому пара також зізналася, що не обрала ще ім'я для свого первістка, адже виявилося, що це набагато складніше ніж здається.

"Я вам хочу сказати, що це така болюча тема. Жодне ім'я не достойне мого сина. Коли народиться син, то ми зразу зрозуміємо, це хто. Дамір чи Артур", - каже співачка.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, вагітна MamaRika серйозно запанікувала перед пологами: "Вихід один...". MamaRika розповіла про свій страх

Як повідомляв портал "Знай.ua", вагітна MamaRika чесно показала, що відбувалося у її сім'ї під час карантину: "Не хочеться кричати". MamaRika відверто розповіла про свою сім'ю

Також "Знай.ua" писав, вагітна MamaRika зіткнулася з серйозною загрозою: "Насолоджуватись тим, що я помираю?". Вагітна MamaRika розповіла про труднощі, яких не чекала