Донька народної артистки України Ніни Матвієнко Тоня частенько радує своїх шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 90 тисяч чоловік.

Її чоловік Арсен Мірзоян теж ділиться різними публікаціями, коли він займається спортом, включаючи плавання в басейні, волейбол на пісочку або в залі, і ранковий біг. Разом з чоловіком і молодшою донькою зовсім недавно вони перебували на сімейному відпочинку в Карпатах.

Тоня Матвієнко, кадр з відео
Тоня Матвієнко, кадр з відео

Але зараз Тоня Матвієнко здивувала. Виконавиця опинилася поруч з іншим чоловіком, співаком Романом скорпіоном, з мінімальною дистанцією між головами. Дивлячись на нього з щасливими очима. У підписі до публікації дочка народної артистки зізналася, що нарешті їм вдалося створити творіння, пісню, яка оживе.

"Нарешті пісня оживе @roman.skorpion_official #янікомутебеневіддам #тоняматвієнко #романскорпіон #ukraine", - пише Тоня Матвієнко у підписі до посту.

Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян, скріншот із відео
Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян, скріншот із відео

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще
"Ви прекрасні😍 🔥, і пісня неперевершена👏❤️", "Круті! Пісня Нехай живе🔥❤", "Тонечка ви красуня❤️❤️", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Арсен Мірзоян стрибнув у вир з головою: Тоня Матвієнко б вилаяла

Як повідомляв "Знай.ua", Арсен Мірзоян зібрав команду, щоб підтримати українську збірну: Тоня Матвієнко готова до бою

Знай.ua писав, Тоня Матвієнко показала постільні кадри з Арсеном Мірзояном: чесно і без прикрас