Фіналістка 10 сезону популярного шоу "Холостяк" Дана Оханська активно веде свою сторінку в Instagram. Тут за її життям стежить понад 130 тисяч осіб і вона активно ділиться з ними цікавими моментами з життя.
Цього разу Дана Оханська розповіла про відпочинок в Одесі. При цьому дівчина відмітила, що якби тут був кращий сервіс і менші ціни, то це було б ідеальне місце.
Дана Оханська зізналася, що на відпочинку в Одесу їй сподобались готелі та інтер'єри ресторанів. Також їй припала до душі атмосфера в центрі Одеси, особливо ввечері. При цьому Оханська особливо відзначила пляж Ланжерон, який дуже вразив її.

Дана Оханська, фото з instagram
Дана Оханська, фото з instagram


"Не сподобалось: ціни на таксі - дорожче ніж в Києві; дезінформація клієнтів щодо наявності місць на пляжі Ibiza beach club та ціни за вхід в Central Bar (дуже здивувало, що взагалі в бар вхід платний 🙄);✔️ ціна за шезлонг в пляжних клубах ( від 500 грн ~ 18$, на європейських курортах в середньому - 10$) Загалом ставлю Одесі свою суб’єктивну 4-ку з мінусом 😁", - зазначила вона.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще