Микола Басков зробив відверті зізнання щодо свого особистого та публічного життя. Відео з його визнанням з'явилося на Instagram-каналі ots0siska.

"Золотий голос Росії", співак Микола Басков останнім часом все частіше дивує фанатів кумедними, а часом і безглуздими витівками.

Микола Басков, фото: Instagram
Микола Басков, фото: Instagram

Так нещодавно співака запросили на передачу, в якій запропонували пограти гру було чи не було. Суть її в тому, що інтерв'юований повинен швидко відповісти на ряд питань з особистого життя в форматі бліц. Відповідає він коротко так чи ні.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

В рамках невеликого двохвилинного опитування Басков зізнався в ряді незвичайних речей. Так "Золотий голос Росії" розповів, що займався любов'ю по відеозв'язку, ходив по-маленькому в басейні, вступав у конфлікт з впливовими людьми, підслуховував чужі розмови, приміряв жіночу білизну, задовольняв себе в готелі. На питання про те, чи робив він інтимну стрижку, Басков нерозумно перепитав. У підсумку він жартівливо сказав

"Стиліста Немає, сам колупав щось".

Також в шоу взяла участь Ольга Бузова, яка не робила занадто гучних зізнань. Жінка зізналася, що займалася любов'ю в душі. Також вона повідомила, що не змогла побороти целюліт, проте згодом відмовилася від своїх слів.

Нагадавши, Микола Басков одягнув фартух заради гарячого грузина.

Як повідомляв Знай. ua, Юрій Лоза накинувся зі звинуваченнями на Кіркорова і Баскова.

Також Знай. ua писав, що голий Басков під пальмами розповів замерзлим фанатам про щастя.