Організатори конкурсу "Міс Україна" не можуть знайти 25 конкурсанток, все через те, що відбір цього року змінився через американських партнерів.

Про це розповіли в сюжеті ТСН.

Так, партнери конкурсу з США вимагають жорстких умов відбору - у дівчат не повинно бути імплантів, наколотих губ, нарощеного волосся, татуювань і так далі.

Організатори поскаржилися, що через нові умови відбору, вони не можуть знайти ще 25 відповідних конкурсанток. Що цікаво, охочих дівчат десятки.

Але щоб взяти участь в конкурсі конкурсантка повинна бути незаміжня, у віці від 17 до 26 років і зростом від 168 сантиметрів. До того ж крім краси дівчина повинна мати високий інтелектуальний рівень.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Наші дівчата дуже люблять фотошоп і коли ми запрошуємо їх в офіс іноді приходить зовсім інша дівчина", - розповіла директор конкурсу Вероніка Щипцова.

Оскільки частиною "Міс Україна" є відвідування різних культурних і благодійних заходів, це відсіває хорошу частину претенденток, оскільки багато хто не розуміє, що їх чекає багато роботи після кастингу.

Також репутацію конкурсу псує надання дівчатами ескорт-послуг, що категорично заборонено умовами заходу.

Нагадаємо, раніше Українка не стала "Міс Всесвіту" на конкурсі, поступилася перемогою мексиканці

Як повідомляє портал «Знай.иа» Єлизавета Ястремська з "Міс Всесвіт 2021" серйозно травмувалася, ноги в крові

Також «Знай.иа " писав, що "Міс Всесвіт" від України Єлизавету Ястремську зацькували через костюм: "були погрози"