Астрологи вважають, що 5 липня це 25 місячний день з 01:18. Це пасивний, споглядальний день, який варто присвятити своєму відпочинку. Сьогодні символ дня - черпаха
Про це повідомляє Телеграм-канал "Доленосний Гороскоп".
У цей день можна пізнати мудрість земного життя не за рахунок зовнішнього прояву сил, а за рахунок роботи всередині себе, зі своєю підсвідомістю. У кожної людини є свій внутрішній голос - це розмовляє з вами ангел-хранитель і в 25 місячну добу його голос особливо добре відчувається.

гороскоп, скріншот з відео
гороскоп, скріншот з відео

Що можна і що не можна в цей день

Астрологи радять в цей день завершувати всі важливі справи, переговори і укладення угод. Сприятливими в цей день будуть судові справи, різна фінансова діяльність, а також благодійність. Також можна зайнятися формуванням бюджету або будівництвом.
Сприятливими в цей день будуть невеликі подорожі або походи до церкви. Також астрологи кажуть, що в цей день можна залишитися вдома і зайнятися кулінарією, творчістю або ж доглядом за собою. Також в цей день можна навести затишок в домі.
Астрологи не рекомендують в цей день бути розсіяним і неуважним і займатися переїздом. Також в цей день краще утримаються від спорту, побачень і звільнення. У цей день краще не йти на будь-які авантюри, ризики або зміни. Також астрологи кажуть, що сьогодні краще не звертатися до органів влади.

Гороскоп, фото pxhere
Гороскоп, фото pxhere


Сни в цей день

Сновидіння цього дня пророчі, більшість з них не вимагає алегоричного тлумачення, всі символи носять цілком певний і конкретний характер.


Практика для спокійних снів


Для початку візьміть глечик (або банку 1-2 літри), наповніть його чистою водою. На ніч поставте його в узголів'я ліжка. Вранці, після пробудження, вилийте цю воду і добре обполосніть глечик.

Увечері використовуйте його знову і так хоча б 3-5 днів, щодня, вода має накопичувальний ефект. Вода відмінно вбирає в себе негативну енергію і очищає свідомість.

Нагадавши, любовний гороскоп на Червень: кого чекають пристрасні емоції і спекотні поцілунки. Що пророкують зірки в червні

Як повідомляв портал "Знай" , Павло Глоба розповів про еру Водолія: світ розділиться на добро і зло. Чоловік розповів про нову еру для Землі

Також "Знай" писав, молодик в Тельці: що це означає Для кожного знака Зодіаку. Молодик внесе корективи для кожного

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще