Відома українська співачка, заслужена артистка України Анастасія Приходько часто радує публіку новими постами на своєму акаунті в Instagram, демонструючи моменти особистого і творчого життя.

Нещодавно знаменитість буквально приголомшила численних шанувальників несподіваною новиною - виявляється, зірка стала мамою втретє, народивши хлопчика Луку.

Так, 34-річна артистка виставила зворушливий ролик, показавши, як проводить вихідні на території їх з чоловіком заміського будинку: зірка доглядала за садом, насолоджувалася чаєм на кухні, а в кінці ролика погодувала молодшого сина грудьми.

Виконавиця приміряла ніжно-блакитну сукню для годуючих мам, а також зазначила, що з народженням третьої дитини змінилася: тепер Анастасія більше розуміє свою цінність, як жінки, живе "на повну", не соромиться бути собою.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

"Мені всі кажуть, що з третьою дитиною я зовсім змінилася.

Можу собі дозволити😅

Не весь же час мені грудьми на амбразуру стрибати і комусь щось доводити🙈 Все.

Мені подобається бути мамою. Мені подобається розуміти свою цінність як жінки. Мені подобається врешті-решт, що поруч чоловік, який любить і приймає мене, а я його.

Я люблю жити і дихати на повну. Мені подобається бути собою. Зараз.

Ось в даний момент я така, яка Я є. А зараз я в першу чергу МАМА.

І нехай весь світ почекає❤️"